Тарталетки с сыром горгонзола и персиками -

ІНГРЕДІЄНТИ:
-------------------------------------
тарталетки готові – 24 шт.
сир горгонзола (Gorgonzola) – 150 гр.,
персики свіжі, дрібно нарізані – ½ склянки
смажений солоний мигдаль – 3 ст. л.
ЩО РОБИТИ:
-------------------------------------
Розігрійте духовку до 180 градусів. Тарталетки покладіть на аркуші для випічки. Покладіть в кожну по шматочку сиру і дрібно нарізані персики (1/4 ч. л.), зверху знову покладіть сир. Посипте рівномірно мигдалем. Випікати тарталетки протягом 5-6 хвилин або поки сир не розплавиться.
Buon Appetito :)
- Італійська піца в домашніх умовах!Саме Кампанія, а конкретніше Неаполь,— батьківщина італійської піци, де протягом вже багатьох років проходить фестиваль цього істинно італійської страви.Італійська піца в домашніх умовах!
- Смачної вечері в п'ятницю бути!Тортелліні з білими грибами, цукіні, мигдалем і соусом з баклажан - чудове, елегантне, ніжне, смачне блюдо...Смачної вечері в п'ятницю бути!