Запашний перець горошком Portland Piment Ganz, 60 грамів
- В наявності
- Код: 5020107
85 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Запашний перець горошком Portland Piment Ganz, 60 грамів.
Запашний перець називають рослиною, що поєднує в собі чотири прянощі. Він містить аромат кориці, чорного перцю, мускатного горіха та гвоздики. Запах його приємний, смак гостропряний, пекучий. Це сильна пряність. Надає стравам аромат і змінює їхній смак.
Запашний перець — одна з найбільш вживаних прянощів. Без нього не обходяться в домашньому консервуванні, особливо під час маринуванні огірків, помідорів, патисонів. Застосовується під час копчення продуктів, у виробництві лікерів, ромів. Входить до складу багатьох пряних сумішей: карі, гамбурзької, уорчерстерської, «сухих парфумів» та ін.
Перець духмяний входить до складу пряних сумішей для сардельок, сосисок, зельця, піченкового паштету, кров'яних, лінивих, варених, напівкопчених і сирокопчених ковбас. Перцем запашним ароматизують пряну та мариновану оселедець, пряну дрібну рибу, оселедець білоорську, рибні консерви в томатному соусі, палтуса у власному соку, шпортний паштет, вугрів у желе, салаку в маринаді з овочами, рибу гарячого копчення. Пряність додають у тверді сири, у складі "сухих парфумів" — у хлібобулочні вироби.
У кулінарії перцем запашним ароматизують холодні м'ясні закуски: студень, ростебіф та ін. Здаляють пряністю домашні ковбаси, копчений віконець, копчених курей і зайця.
Обов'язково приправляють перцем запашним рибні супи, солянку, вуху, щі, борщ, розсольник, харчо, м'ясний бульйон. Дуже часто пряність використовують у других стравах зі свинини, яловичини, курки, дичини, риби.
Пікантний аромат набувають соусів, підібраних перцем запашним: сметановий із цибулею, з хроном, з червоним вином, мигдальний до риби, бешамель та ін. Незамінна пряність у маринадах. З нею маринують рибу, ягоди (чорника, бруснику), овочі (свеку, капусту, баклажани, цибуля, огірки-корнішони), гриби, готують розсоли та маринади для шашлику, дичини.
Дозування.
Норма закладки перцю запашного: в холодні маринади та заливні страви — 10 шт. на 1 кг продукту, у гарячі маринади та страви — 2-3 шт. Використовують його й у меленому вигляді. Пряність повільно віддає аромат рідким стравам, тому закладати його треба за 0,5 год до готовності.
Запашний перець горошком Portland Piment Ganz — ідеально підходять як запаска для будь-якого ручного або механічного млина. Створіть свій неповторний мікс зі спецій, об'єднавши все, що ви любите в одній композиції. А професійні млини, які ви також можете придбати в нашому інтернет-магазині, дадуть змогу максимально розкрити аромат прянощів.
Країна-виробник: Німеччина
Вага: 60 грамів
Основні | |
---|---|
Виробник | Портланд |
Країна виробник | Німеччина |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 0.06 г |
Користувацькі характеристики | |
Тип спецій | Запашний перець горошком |
- Ціна: 85 ₴