Продавець Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
418 відгуків
ул. Хуторовка 4б, Львів, Україна
+380 (63) 175-19-75
Інтернет магазин «MARKETIT» — Продукти з Європи

Запашний перець горошком Portland Piment Ganz, 60 грамів

Топ продаж
  • В наявності
  • Код: 5020107

85 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (63) 175-19-75
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
 Запашний перець горошком Portland Piment Ganz, 60 грамів
Запашний перець горошком Portland Piment Ganz, 60 грамів
85 
В наявності
+380 (63) 175-19-75
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Запашний перець горошком Portland Piment Ganz, 60 грамів. 

Запашний перець називають рослиною, що поєднує в собі чотири прянощі. Він містить аромат кориці, чорного перцю, мускатного горіха та гвоздики. Запах його приємний, смак гостропряний, пекучий. Це сильна пряність. Надає стравам аромат і змінює їхній смак.

Запашний перець — одна з найбільш вживаних прянощів.  Без нього не обходяться в домашньому консервуванні, особливо під час маринуванні огірків, помідорів, патисонів. Застосовується під час копчення продуктів, у виробництві лікерів, ромів. Входить до складу багатьох пряних сумішей: карі, гамбурзької, уорчерстерської, «сухих парфумів» та ін.

Перець духмяний входить до складу пряних сумішей для сардельок, сосисок, зельця, піченкового паштету, кров'яних, лінивих, варених, напівкопчених і сирокопчених ковбас. Перцем запашним ароматизують пряну та мариновану оселедець, пряну дрібну рибу, оселедець білоорську, рибні консерви в томатному соусі, палтуса у власному соку, шпортний паштет, вугрів у желе, салаку в маринаді з овочами, рибу гарячого копчення. Пряність додають у тверді сири, у складі "сухих парфумів" — у хлібобулочні вироби.

У кулінарії перцем запашним ароматизують холодні м'ясні закуски: студень, ростебіф та ін. Здаляють пряністю домашні ковбаси, копчений віконець, копчених курей і зайця.

Обов'язково приправляють перцем запашним рибні супи, солянку, вуху, щі, борщ, розсольник, харчо, м'ясний бульйон. Дуже часто пряність використовують у других стравах зі свинини, яловичини, курки, дичини, риби.

Пікантний аромат набувають соусів, підібраних перцем запашним: сметановий із цибулею, з хроном, з червоним вином, мигдальний до риби, бешамель та ін. Незамінна пряність у маринадах. З нею маринують рибу, ягоди (чорника, бруснику), овочі (свеку, капусту, баклажани, цибуля, огірки-корнішони), гриби, готують розсоли та маринади для шашлику, дичини.

Дозування.

Норма закладки перцю запашного: в холодні маринади та заливні страви — 10 шт. на 1 кг продукту, у гарячі маринади та страви — 2-3 шт. Використовують його й у меленому вигляді. Пряність повільно віддає аромат рідким стравам, тому закладати його треба за 0,5 год до готовності.

Запашний перець горошком Portland Piment Ganz — ідеально підходять як запаска для будь-якого ручного або механічного млина. Створіть свій неповторний мікс зі спецій, об'єднавши все, що ви любите в одній композиції. А професійні млини, які ви також можете придбати в нашому інтернет-магазині, дадуть змогу максимально розкрити аромат прянощів.

Країна-виробник: Німеччина 

Вага: 60 грамів 

 

Основні
ВиробникПортланд
Країна виробникНімеччина
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Вага0.06 г
Користувацькі характеристики
Тип спеційЗапашний перець горошком
  • Ціна: 85 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner