Продавець Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
418 відгуків
ул. Хуторовка 4б, Львів, Україна
+380 (63) 175-19-75
Інтернет магазин «MARKETIT» — Продукти з Європи

Білий перець горошком Witte Pepper Portland у банці, 200 г

Топ продаж
  • Немає в наявності
  • Код: 5020104

112 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (63) 175-19-75
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Білий перець горошком Witte Pepper Portland у банці, 200 г
Білий перець горошком Witte Pepper Portland у банці, 200 г
112 
Немає в наявності
+380 (63) 175-19-75
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Білий перець – вважається королем серед усіх перців.

Білий перець — один із різновидів спецій, за допомогою якого можна вдосконалити масу страв, надати їм вишуканого смаку, оригінального аромату та незвичайну гостроту.

Головною відмінністю перцю білого від найвідомішого чорного є колір. Білий перець має сірий колір із брудним відтінком. Крім цього, ця приправа вирізняється характерним смаком, а ще вона не є пекучою.

У продажу цю пряну спецію можна побачити у формі горошку та порошку. Більш насиченою й ароматною вона є в першому варіанті. Саме тому багато кулінарів воліють білий перець подрібнювати самостійно, причому безпосередньо перед приготуванням страви.

Отримують цю пряність із тієї ж рослини, з якої добувають чорний перець — з перцевої ліани (росте в Таїланді, Індії, Камбоджі та багатьох інших країнах). Однак у цьому разі використовуються повністю дозрілі плоди. Коли вони набувають яскраво-червоного забарвлення, їх відправляють на спеціальну переробку, яка може вироблятися двома способами. У першому випадку плоди вимочують у морській воді доти, поки від них не відокремиться червона оболонка. Потім продукт витягується з рідини та висушується.

За допомогою другого способу вдається отримати найбільш запашну спецію. У цьому разі стиглі плоди ліани відразу вирушають на висушування. Досить десяти діб, щоб суха поверхня горошок відшарувалася самостійно.

Використання білого перцю в кулінарії не є таким великим, як у разі з перцем чорним. Однак, попри це, багато кулінарів дуже часто використовують цей продукт. Особливо підходить ця пряність до страв із відварного м'яса та запеченої риби. Також білий перець добре гармонує з несолодким тістом і виробами з фаршу.

Завдяки своєму кольору ця спеція часто використовується для приготування світлих соусів і маринадів, а ще ця особливість дає змогу додавати цей продукт до деяких напоїв.

Через насичений запах білий перець не підходить для виготовлення солодких страв, причому в цьому разі не рекомендується його використовувати як у меленому вигляді, так і загалом.

Країна-виробник: Германия 
Тара: пластик
Вага: 200 грамів

 

Основні
ВиробникПортланд
Країна виробникНімеччина
Вага0.2 г
Інгредієнт:для приготування м'ясних, рибних, овочевих страв.
Користувацькі характеристики
Тип спеційБілий перець горошком
УпаковкаПластикова банка
  • Ціна: 112 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner