Продавець Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
483 відгуків
вул. Хуторівка 4б, Львів, Україна
+380 (63) 175-19-75
+380 (93) 183-05-23
Інтернет магазин «MARKETIT» — Продукти з Європи

Сир твердий Milbona Formagio a Pasta Dura, Італія

  • Немає в наявності
  • Код: 1800261

365 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (63) 175-19-75
  • +380 (93) 183-05-23
    Гуртовий відділ
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Сир твердий Milbona Formagio a Pasta Dura, Італія
Сир твердий Milbona Formagio a Pasta Dura, Італія
365 ₴/кг
Немає в наявності
+380 (63) 175-19-75
  • +380 (93) 183-05-23
    Гуртовий відділ
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сир Milbona Formagio a Pasta Dura — цей різновид сиру виготовляється виключно з цілісного коров'ячого молока. Твердий сир Formagio a Pasta Dura має циліндричну форму, шкірку від коричневого до жовтого, товсту. Має приємний м'який фруктовий аромат, насичений смак із нотками меду та горіхів. Сир Pasta Dura це сир сімейства пармезан.

Сир чудово тренується на тертці. Прекрасно підкреслить смак червоних вин і вермутів. У кулінарії Formagio a Pasta Dura використовується для приготування пасти та соусів. Ідеально підходить для приготування — м'ясних, рибних і овочевих страв і салатів. Formagio також часто їдять із грушами та волоськими горіхами наприкінці трапези.

Formagio a Pasta Dura — можна назвати бюджетний варіант знаменитих Грани Падану та Пармезану, технологія виготовлення така сама, що й у попередніх двох, відмінності в тому, що назва сиру не  захищене за походженням (DOP) як у пармезану та Грано Падану.

Країна-виробник: Італія
Примітка: Ціна вказана за 1 кілограм
Вага: шматки від 600-800 грамів

Formagio a Pasta Dura — уживається як самостійна страва або використовується як добавка до пасти, піци, супів і салатів, його також їдять із бальзамічним оцтом. У Емілії-Романня пармиджано часто їдять із грушами та волоськими горіхами наприкінці трапези.

Formagio a Pasta Dura — Можна назвати бюджетний варіант знаменитих Грани Падану та Пармезану, технологія виготовлення така сама, що й у попередніх двох, відмінності в тому, що назва сиру не захищена за походженням (DOP), як у пармезану та немає консорціуму (Consorzio per la Tutela Del Formagio Grana Padano), що об'єднує безліч фірм-виробників сиру грана падано, основної функції якого є контроль і нагляд за якістю сиру.

Основні
ВиробникMilbona
Країна виробникІталія
Тип молокаКоров'яче
Вага1000 г
  • Ціна: 365 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner