Олія авокадо натуральна Olio di Avocado CrudOlio Organic, 250 мл.
- Немає в наявності
- Код: 1008611
390 ₴
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Olio di Avocado CrudOlio 250 мл. - це натуральне, харчове (кулінарне) олія авокадо, отримана способом холодного пресування (пресування) плодів авокадо. Олія авокадо це справжня джерело вітамінів і мікроелементів для нашого здоров'я та підтримки природної краси. Нерафінована недезодорована олія авокадо має темно-зеленим (пляшковим) кольором, густуватим, з ніжними нотками горіха в ароматі та тонким делікатним смаком.
Високоякісна органічна та на 100% веганська олія авокадо. Є джерелом корисних незамінних жирних кислот, як-от омега-3, вітамінів А, D, Е, антиоксидантів, калію та білків. Вживати олію авокадо можна як для смаження, так і в холодному вигляді. Олія підсилює аромат і смак продуктів, до яких її додають.
Олія з авокадо належить до найцінніших дієтичних харчових продуктів. Оскільки рослина росте в найбільш екологічно чистих місцях і містить найцінніший набір поживних речовин, то її містять у щоденному лікувально-профілактичне харчування за багатьох хронічних захворювань. Додавайте щодня до салатів по 1 десертній ложці олії, і ваше здоров'я суттєво поліпшиться. Денна норма не має становити понад 10 мл.
Натуральна олія авокадо Olio di Avocado 250 мл. купити в Україні
Avocado Oil першого холодного пресування харчове
Зберігати в сухому затемненому місці
Країна-виробник: Італія
Об'єм: 250 мл.
Харчова цінність 100 мл продукту:
Енергетична цінність 828 ккал/3404Кдж
Білки - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Жири - 92 г
з яких насичені — 13 г
Мононенасичені — 66 г
Поліненасичені — 13 г
Холестерин — 0 м
Як вибрати.
Краще вибирати олію холодного пресування, оскільки висока температура може зруйнувати багато корисних інгредієнтів, які містяться в олії. У разі холодного віджимання не застосовуються жодні хімічні речовини, тому олія залишається гранично чистою та натуральною. Але олія холодного пресування підходить далеко не кожному через досить густу консистенцію й інтенсивний запах.
Як зберігати.
Олія авокадо до початку вживання треба зберігати в холодильнику не більш ніж 6-9 місяців або в темному місці за температури, що не перевищує 20 градусов.
Після кожного використання олію авокадо варто щільно закривати кришкою й зберігати лише в холодильнику. Варто пам'ятати, що під час зберігання в холодильнику, коли температура менш ніж 5 градусів, в олії може утворюватися пластівцевий легкий осад, який зникне під час приміщення продукту в місці кімнатної температури.
У кулінарії.
Зараз легкий аромат і вишуканий смак олії, вичавленого з авокадо, використовується в кулінарії в усьому світі. Так, його додають як до традиційних страв латиноамериканської, середземноморської, а також іспанської кухонь, так і для обсмажування морепродуктів, курячого м'яса, овочів і риби. Олія авокадо під час нагрівання не має гіркого запаху та не втрачає своїх чудових смакових якостей. Воно прекрасно гармонує з безліччю салатів, супів і слугує чудовим доповненням до спеціальних сумішей дитячого харчування.
Застосування олії авокадо.
- профілактика та терапія хвороб серця й судин;
- поліпшення якісного складу крові та процесів кровотворення;
- захист організму від окисного стресу (від вільних радикалів, що щосекундно ушкоджують клітини);
- стимуляція процесів травлення;
- джерело калію;
- нормалізація ліпідного та холестеринового обміну.
За відгуками досвідчених дієтологів, олія авокадо допомагає під час лікування таких патологій: мігрені, невроз, депресія, безсоння, втома, виснаження організму, зниження захисних сил, апатія, безпліддя (жіночеве та чоловіче), імпотенція або статеве безсилля, хвороби жіночої сечостатевої сфери, запальні процеси в яснах (стоматит, гінгівіт), цукровий діабет, малокров'я, атеросклероз, хвороби серця, виразкова хвороба, гастрит, холецистит, панкреатит.
Олія авокадо в косметології.
Олія плодів авокадо — дієва основа для приготування різних косметичних засобів у домашніх умовах. Воно чудово поєднується з іншими рослинними та чистими ефірними оліями, даючи змогу складати композиції для розв'язання будь-яких косметичних і дерматологічних проблем.
Під час використання засобів на основі олії авокадо розв'язуються такі косметичні проблеми:
- пом'якшення шкірних покривів;
- насичення в'ялої, в'ялої, зневодненої й стоншеної шкіри вологою та цілющими компонентами для оновлення та регенерації на клітинному рівні;
- поліпшення еластичності, пружності та ліфтингу шкіри обличчя й тіла, особливо після масажу з цілющими витяжками з м'якоті авокадо;
- запобігання появі пігментних і печінкових плям, особливо в періоди гормональної перебудови жіночого організму, наприклад, під час вагітності.
Інші натуральні олії для організму (жовняна, гарбузова, кунжутна) від виробника Crudolio.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Об`єм | 250 мл |
Тип | Нерафінована |
Віджим | Перший холодний |
Упаковка | Скляна тара |
Тип олії | Авокадо |
Основні атрибути | |
Дія | Протизапальне |
Вид рослинної олії | Арганова |
- Ціна: 390 ₴