Продавець Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
427 відгуків
ул. Хуторовка 4б, Львів, Україна
+380 (63) 175-19-75
Інтернет магазин «MARKETIT» — Продукти з Європи

Сир Пармезан Parmigiano Reggiano DOP торгової марки Pascoli Italiani 300 г. Витримка 22 місяці, Італія

Новинка
  • В наявності
  • Код: 1800470

190 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (63) 175-19-75
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Сир Пармезан Parmigiano Reggiano DOP торгової марки Pascoli Italiani 300 г. Витримка 22 місяці, Італія
Сир Пармезан Parmigiano Reggiano DOP торгової марки Pascoli Italiani 300 г. Витримка 22 місяці, Італія
190 ₴
В наявності
+380 (63) 175-19-75
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сир Пармезан Parmigiano Reggiano DOP торгової марки Pascoli Italiani. Італія. 300 г. Витримка 22 місяці

Пармезан — знаменитий італійський дуже твердий сир. В Італії його називають Парміджано-18жано, позаяк його батьківщина — це провінції Парма та Реджо-Емілія. У 1955 році Парміджано-78жано отримав сертифікат АОС (Контроль автентичності походження), отже, сир пармезан, вироблений в інших регіонах, не може носити таку саму назву. 

Пармезан має дуже давні корені. Уже в XIII столітті він був практично таким самим, як сьогодні, а це означає, що початок його історії йде в глибину століть і там втрачається. Справжній Парміджано-Реджано чи італійський пармезан готують тільки зі свіжого молока та пшениці. Сири, які успішно пройшли перевірку якості, маркуються логотипом контрольованої організації Consorzio Parmigiano-Reggiano. 

Якісний пармезан має складний гостро-солений смак із відтінками горіхів і фруктів. Сир пармезан вирізняється не тільки своїм смаком, але й консистенцією. Завдяки високій щільності його можна натерти дуже тонким, повітряним стружкам тонше паперу. Під впливом високої температури пармезан рівномірно плавиться, швидко покривається золотистою скоринкою під час випікання та гарно застигає. Завдяки всім цим якостям пармезан стане в пригоді в приготуванні безлічі салатів і гарячих страв. В Італії без пармезану не обходяться піца та паста. Пармезан — важливий інгредієнт ризото та багатьох італійських супів. Він надає аромату і незабутнього смаку тісту, а начинку пирогів робить густою й дуже смачною. Кілька рухів шматочком пармезану по дрібній тертці над салатом, гарячими тостами або запеченими овочами перетворюють прості продукти на вишукані.  

Про поживну цінність і користь пармезану для здоров'я говорить те, що цей сир входить до раціону космонавтів. Багато поколінь італійців, яким із раннього віку дають гризти скоринки цього сиру, вирізняються міцними зубами та стрункою фігурою. У пармезані понад третину білків (35%), водночас жирність його невисока — приблизно 25-32% жиру в розрахунку на суху речовину. Через високу щільність у пармезані більше мікроелементів, ніж в інших сирах. Усього 80-90 г пармезану покриють добову потребу дорослої людини в кальції та фосфорі. Як і в будь-якому натуральному сирі, у пармезані багато вітамінів. Особливо він багатий вітамінами А, В2, В12, також у ньому є вітаміни D, E і K. Цікава особливість: у сирі пармезан високо вміст глутамату — амінокислоти-нейромедіатора, що активізує процеси навчання та запам'ятовування.

Країна-виробник: Італія
Витримка: 22 місяців
Паковання: вакуумна
Вага: шматочка 300 грамів

 

Основні
Країна виробникІталія
Вага300 г
  • Ціна: 190 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner