Паштет із м'яса іберійської свині Pena Negra Pate de Cerdo Iberico, 3 x 250 г.
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 17075
297 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Pena Negra Pate de Cerdo Iberico — цей паштет по істині справжній делікатес, виготовлений з м'яса чорної індійської свині. Ніжний і шалено смачний паштет не залишить байдужим нікого із вашої родини. Чорні свині не тільки зовні відрізняються від своїх побратимів, але й живуть у особливих «королівських» умовах. Іберійська порода є потомком дикої свині, яка у давні часи жила на берегах Середземного моря, у лісахеюполотнє-Морена.
Країна виробник: Іспанія
Тип фасування: Жерстяна банка
Вага: 750 г. (3 x 250 г.)
Це єдина, що вільно пасується, одомашнена порода в Європі, частина старої екосистеми, що збереглася виключно в південно-західних регіонах Іберійського півострова. Щоправда, свобода цих тварин вельми відносна. За законом у свинях, вирощуваних для виробництва продуктів «іберіко», має бути не менш ніж 75% благородної «іберійської» крові. Тому за їхньою поведінкою та приватним життям стежать дуже серйозно. У вухах у них своєрідний пірсинг. На одній сережці можна прочитати відомості про матері, на другій — про готель. Ще одне кільце вставляється їм у п'ятачок. Тому що, якщо цього не зробити, чудові іспанські дуби, під якими пасується еліта свинячого царства, згинуть швидкою тазоною смертю, описаною в відомому байку Крилова. Свинтя — вона і є свиня, хоч благородних кровей, хоч би що.
Заліді іспанських дубів особливі. У них міститься велика кількість вуглеводів і рослинних олій, які проникають у м'ясо тварин. Без такого корму неможливо виростити справжніх іберико. Правицтво Естремадури, яке керує цією тваринноводською зоною, навіть публікує закон про береги, у якому зазнало, що власники земельних угод не є власниками дубів, які ростуть на їхній території: їм без особливої роздільної здатності спеціальної процедури забороняється навіть підрізати висохлі гілки.
Чистість тварин на травах не має перевищувати 15 Брусів на гектар. На вольний випас переводяться вже підрощених годових поросят вагою від 80 до 105 кг. Тут вони мають добрати ще щонайменше 60% від своєї допастованої ваги. Якщо ж порося зовсім чистих кровей, тоді об'єм його приросту має скласти не менш ніж 75%. Період, названий «Жолуджий сезон», триває з 15 жовтня по 15 лютого. До його закінчення свині набирають від 150 до 180 кг. Після чого їх відправляють на забій. Єдине, що може продовжити їх довге, але почесне життя, правда, не більш ніж на місяць, так це недостатній приріст у вазі.
Треба зазначити, що ця порода — найважливіша у всесвітньому генетичному спадщині. Її унікальна особливість поміщена в смак і ніжну текстуру м'яса. Не менш цікаво і те, що продукти «берико», як встановили медіаки, здатний знижувати рівень холестерину в крові.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Тип | М'ясні |
Основа паштету | Свинина |
Упаковка | Жерстяна банка |
Вага | 750 г |
- Ціна: 297 ₴/упаковка