Продавець Интернет магазин «MARKETIT» - Продукты из Европы розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
400 відгуків
Львіввул. Хуторівка 4б
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380631751975
Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи

Паштет з м'яса іберійської свині Pena Negra Pate de Cerdo Iberico, 3 x 250 р.

Новинка
  • В наявності
  • Код: 17075

245,20 грн./упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

Купити
+380631751975
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Паштет з м'яса іберійської свині Pena Negra Pate de Cerdo Iberico, 3 x 250 р.
Паштет з м'яса іберійської свині Pena Negra Pate de Cerdo Iberico, 3 x 250 р.
245,20 грн./упаковка
В наявності
Купити
+380631751975
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Pena Negra Pate de Cerdo Iberico - цей паштет по істині справжній делікатес, виготовлений з м'яса чорної іберійської свині. Ніжний і шалено смачний паштет не залишить байдужим нікого з вашої родини. Чорні свині не тільки зовні відрізняються від своїх побратимів, але і живуть в особливих «королівських умовах. Іберійська порода є нащадком дикої свині, яка в давні часи жила на берегах Середземного моря, в лісах Сьєрра-Морена.

Країна виробник: Іспанія
Вид фасовки: Жерстяна банка
Вага: 750 р. (3 x 250 р.)

Це єдина вільно пасуться одомашнена порода в Європі, частина старої екосистеми, що збереглася виключно в південно-західних областях Іберійського півострова. Правда, свобода цих тварин дуже відносна. За законом у свинях, вирощуваних для виробництва продуктів «іберіко», повинно бути не менше 75% благородної «іберійської» крові. Тому за їх поведінкою і приватним життям стежать дуже серйозно. У вухах у них - своєрідний пірсинг. На одній сережці можна прочитати відомості про матір, на другій — про батька. Ще одне кільце вставляється їм у п'ятачок. Тому що, якщо цього не зробити, чудові іспанські дуби, під якими пасеться еліта свинячого царства, загинуть швидкої і жахливою смертю, описаної у відомій байці Крилова. Свиня - вона і є свиня, хоч благородних кровей, хоч ні.

Жолуді іспанських дубів особливі. В них міститься велика кількість вуглеводів та рослинних олій, які проникають у м'ясо тварин. Без такого корму неможливо виростити справжніх іберіко. Уряд Естремадури, яке керує цією тваринницької областю, навіть опублікувало закон про пасовищах, в якому вказало, що власники земельних угідь не є власниками зростаючих на їх території дубів: їм без особливого дозволу спеціальної комісії забороняється підрізати висохлі гілки.

Чисельність тварин на пасовищах не повинна перевищувати 15 свиней на гектар. На вільний випас переводять вже підрошених однорічних поросят вагою від 80 до 105 кг. Тут вони повинні добрати ще як мінімум 60% від свого допастбищного ваги. Якщо ж порося зовсім чистих кровей, тоді обсяг його приросту повинен становити не менше 75%. Період, названий «жолудевий сезон», триває з 15 жовтня по 15 лютого. До його закінчення свині набирають від 150 до 180 кг. Після чого їх відправляють на забій. Єдине, що може продовжити їх недовге, але привілейовану життя, правда, не більше ніж на місяць, так це недостатній приріст у вазі.

Треба зазначити, що ця порода - найважливіша у всесвітньому генетичному спадщині. Її унікальна особливість полягає в смаку і ніжною текстурою м'яса. Не менш цікаво й те, що продукти «іберіко», як встановили медики, здатний знижувати рівень холестерину в крові.

Основні
Країна виробникІспанія
  • Ціна: 245,20 грн./упаковка