Салямі Наполі Галбані/Salame Napoli Galbali 1,2 кг.
- Немає в наявності
- Код: 30021
495 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Salame Napoli Galbani (Салями Наполи Галбани) — традиційна неаполітанська ковбаса, характерна для Юга Італії. Ковбаса неаполітанська, з дрібним рожевим жирком, солодкувати на смак, негостра, із запахом димка. Зазвичай їдять таку ковбасу з італійським хлібом фокачча та білою піцою. Рецепт салямі в Італії передається з покоління в покоління, а сучасні технології допомагають давнього смаку заграти новими барвами. Виготовляють цю ковбасу зі свинячого м'яса з додаванням спецій.
Країна виробник: Італія
Вага: палички по 1 - 1,2 кг.
Італійська сиров'ялена ковбаса салямі вирізняється особливим аристократизмом. До її складу входять тільки класичні інгредієнти: м'ясний фарш, чорний перець і сіль. Шкурка салямі покрита білим нальотом. Це особлива цвіль, яка надає салямі певні смакові відтінки. Салями Salame Napoli Galbani — це італійська свиня ковбаса зі спеціями. Вона готуватися за старовинним італійським рецептом з фаршу з додаванням рожевого жиру. Її смак — це чудова знахідка для гурманів усього світу — вона дещо солодкувата та має аромат димку. Традиційно салямі Наполі їдять із білим хлібом фокачча, а також, вона невіддільний компонент піци. Ваші рідні будуть дуже раді, якщо до сніданку ви подасте бутерброди із салями, а нарізка з неї ж прикрасить будь-який святковий стіл. Крім усього іншого — салями дуже легко засвоюється організмом людини через те, що готуватися практично без консервантів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Galbani |
Країна виробник | Італія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 1 |
- Ціна: 495 ₴/кг