В'ялена ногаulto крудо Prosciutto di Parma, 10 - 11 кг.
- Під замовлення
- Код: 30020
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
В'ялена нога Prosciutto di Parma (Прошуто Парма) - нармська шинка має солодкуватий вишуканий смак, інтенсивний аромат і невисоку калорійність. Традиційний рецепт передбачає лише наявність солі, жодних нітритів і спецій. Виготовляють знамениту шинку в східній частині провінції Парма. Головним секретом є принцип відгодовування USB, їх годують продуктами сированого виробництва. У певної маси свині віконець має вабити 12-13 кг. Вікорок соят зовсім небагато, щоб зберігся солодкуватий смак. Після солення віконця дають «відпочити» в холодильній камері, далі наносять на його поверхню шар свинячого жиру, що запобігає зайвому висиханню й дає змогу збільшити процес дозрівання до 12-24 місяців. До кінця цього періоду маса віконця з віддаленою кісткою становить 7-8 кг, разом із кісткою 9,5-10,5 кг. Якщо вага віконця відрізняється від стандартної, якість його вважається недостатнім і вартість знижується.
Пармську шинку подають із винами цього регіону. Пармську шинку тонко нарізають та подають із динею. Пармська шинка є обов'язковим інгредієнтом класичних тортелліні.
Фасування: вакуумне паковання з кісткою
Країна-виробник: Італія
Вага: ціла нога по 10-11 кг.
В Італіїulto їдять із чіабатою (місним хлібом), з фруктами, частіше з динею, додають у салати, пасту, піцу, фокаччу, ризото, супи. Найсмачнішим місцевим паніно (тостом) вважається скибочок чіабатти з скибочками 82 шт.тто і сиром, який підігрівають у печі, адже розплавлений сир ідеально поєднується з скоринкою.
В'ялять м'ясо в Італії з часів стародавніх римлян. ulto сьогодні роблять практично в кожному регіоні Італії. Гілка вирізняється смаком, розміром, ступенем засолювання, ступенем дозрівання та складом спецій.
В Італії під словом Олентто розуміють дві категорії м'ясних виробів. «Прошуто крудо» — усі сиров'ялені варіації, які на етапах виробництва не піддаються термічному обробленню. «Прошуто котто» — оброблене термічно солоне м'ясо (вітчина). Потрібно підкреслити, що варена шинка в Італії не надто популярна, з цієї причини під назвою Принтерто частіше розуміють сиров'ялений віконець. Різновиди захищені DOP і IGP, що гарантує їхню високу якість.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 7-8 (кг) |
- Ціна: Ціну уточнюйте