Продавець Интернет магазин «MARKETIT» - Продукты из Европы розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
400 відгуків
Львіввул. Хуторівка 4б
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380631751975
Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи

В'ялена нога прошуто крудо Prosciutto di Parma, 10 - 11 кг.

  • Під замовлення, 21 день
  • Код: 30020

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

+380631751975
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
В'ялена нога прошуто крудо Prosciutto di Parma, 10 - 11 кг.
В'ялена нога прошуто крудо Prosciutto di Parma, 10 - 11 кг.
Ціну уточнюйте
Під замовлення, 21 день
+380631751975
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

В'ялена Нога Prosciutto di Parma (Прошуто Парма) - пармская шинка володіє солодкуватим вишуканим смаком, інтенсивним ароматом і не високою калорійністю. Традиційний рецепт передбачає лише наявність солі, ніяких нітритів і спецій. Виготовляють знамениту шинку в східній частині провінції Парма. Головним секретом є принцип відгодівлі свиней, їх годують продуктами сироварного виробництва. У досягла певної маси свині окіст повинен важити 12-13 кг. Окіст солять зовсім трохи, щоб зберігся солодкуватий смак. Після соління окосту дають «відпочити» в холодильній камері, далі наносять на його поверхню шар свинячого жиру, що запобігає надмірне висихання і дозволяє збільшити процес дозрівання до 12-24 місяців. До кінця цього періоду маса окосту з віддаленої кісткою становить 7-8 кг, разом з кісткою 9,5-10,5 кг. Якщо вага окосту відрізняється від стандартного, якість його вважається недостатнім і вартість знижується.

Пармську шинку подають з винами даного регіону. Пармську шинку тонко нарізають і подають з динею. Пармська шинка є обов'язковим інгредієнтом класичних тортелліні.

Фасовка: вакуумна упаковка з кісткою
Країна виробник: Італія
Вага: ціла нога по 10 - 11 кг.

В'ялене мяско з Італії купити в Україні       Прошуто крудо ціла нога купити в Києві, Дніпропетровську, Одесі

В Італії прошутто їдять з чіабаттою (місцевим хлібом), з фруктами, частіше з динею, додають у салати, пасту, піцу, фокаччу, різотто, супи. Найсмачнішим місцевим паніно (тостом) вважається скибочку чіабатти з скибочками прошутто і сиром, який підігрівають у печі, адже розплавлений сир ідеально поєднується з прошутто.

В'ялять м'ясо в Італії з часів стародавніх римлян. Прошутто сьогодні роблять практично в кожному регіоні Італії. Шинка відрізняється смаком, розміром, ступенем засолювання, ступенем дозрівання і складом спецій.

В Італії під словом прошутто розуміють дві категорії м'ясних виробів. «Прошутто крудо» - все сиров'ялені варіації, які на етапах виробництва не піддаються термічній обробці. «Прошутто котто» - термічно оброблене солоне м'ясо (шинка). Потрібно підкреслити, що варена шинка в Італії не надто популярна, з цієї причини під назвою прошутто частіше розуміють сиров'ялений окіст. Різновиди захищені DOP і IGP, що гарантує їх високу якість.

 

Основні
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Вага7-8 (кг)
  • Ціна: Ціну уточнюйте