В'ялена ногаulto крудо Prosciutto Crudo Dolce, 5-7 кг.
- В наявності
- Код: 30019
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
В'ялена нога Prosciutto Crudo Dolce (Прошуто Крудо Дольче) — це делікатес з Італії. З, вив'ялену шинку можна зустріти повсюдно, але в жодній країні її виробництво не досягнуло такого рівня, як в Італії. Термін «прошуто» позначає продукт, вироблений італійськими майстрами! Як і до всього іншого у своїй кухні, доантажмо італійці ставляться з любов'ю і трепетом. Процес в'ялення завжди не надто швидкісний, але італійська шинка може досягати зрілості до двох років. Їдають її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів або овочів, додають у салати та соуси.
Фасування: вакуумне паковання без кістки
Країна-виробник: Італія
Вага: ціла нога по 5 - 8 кг.
В Італіїulto їдять із чіабатою (місним хлібом), з фруктами, частіше з динею, додають у салати, пасту, піцу, фокаччу, ризото, супи. Найсмачнішим місцевим паніно (тостом) вважається скибочок чіабатти з скибочками 82 шт.тто і сиром, який підігрівають у печі, адже розплавлений сир ідеально поєднується з скоринкою.
В'ялять м'ясо в Італії з часів стародавніх римлян. ulto сьогодні роблять практично в кожному регіоні Італії. Гілка вирізняється смаком, розміром, ступенем засолювання, ступенем дозрівання та складом спецій.
В Італії під словом Олентто розуміють дві категорії м'ясних виробів. «Прошуто крудо» — усі сиров'ялені варіації, які на етапах виробництва не піддаються термічному обробленню. «Прошуто котто» — оброблене термічно солоне м'ясо (вітчина). Потрібно підкреслити, що варена шинка в Італії не надто популярна, з цієї причини під назвою Принтерто частіше розуміють сиров'ялений віконець. Різновиди захищені DOP і IGP, що гарантує їхню високу якість.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 5-8 (кг) |
- Ціна: Ціну уточнюйте