Хамон Jamon Campofrio Serrano з підставкою та ножем, 7 кг.
- В наявності
- Код: 30029
4 700 ₴
+380 (63) 175-19-75
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
В Іспанії хамон — улюблені ласощі, що стали частиною національної культури, з довгою історією, традиціями приготування й навіть особливими способами подавання.
Хамон виробляється на всій території Іспанії за винятком узбережжя, але деякі території вважаються особливо відповідними для вирощування спеціально хамонних караків. Подібно до вина, іспанський хамон оцінюється, залежно від регіону виробництва. Не менше уваги, ніж приготуванню, іспанці приділяють зберіганню й поданню готового хамона. Окорок зберігають підвішеним за копитце, а перед вживанням кріплять на спеціальну підставку — хамонеру. Нарізають максимально тонкими слайсами вздовж кістки. Для цього потрібен спеціальний дуже гострий і тонкий ніж із гладким лезом. В Іспанії є навіть окрема професія кортадор — фахівець із різання хамона. Зазвичай, це вміння, що передається з покоління в покоління.
Країна-виробник: Іспанія
Вага: ~ 7 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Тип | В'ялене |
Користувацькі характеристики | |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Вага | 1 |
Тип м'яса | Свинина |
Фасовка | Шматок |
Ґатунок | Вищий |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
- Ціна: 4 700 ₴