Салямі Міланське Salametto Tipo Milano Salumeo, 160 г.

- Немає в наявності
- Код: 30025
68 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Salametto Tipo Milano Salumeo, 160 г — еталон серед сиров'ялених ковбас (салями). Греки й італійці давно оспарюють право вважатися батьківщиною салямі. Хай там як, в італійській Ломбардії роблять один зі найсмачніших видів сиров'ялених клдбас. Готується з фаршу яловичини, свинини та свинячого сала зі спеціями, після чого ковбаса дозріває впродовж 3 місяців у спеціальному приміщенні з заданою температурою. Шкіра покрита благородноюбілою цвіллю. Salametto tipo Milano широко використовується в італійській кухні. Входить до списку обов'язкової м'ясної закуски будь-якого ресторану, що стоїть. Добре додавати в піцу або використовувати для бутербродів.
Країна-виробник: Італія
Вага: 160 грамів
Основні | |
---|---|
Виробник | Salumeo |
Країна виробник | Італія |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Ґатунок | Вищий |
Фасовка | Шматок |
Тип м'яса | Яловичина, Свинина |
Вид за способом обробки | Сиров'ялені |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 |
- Ціна: 68 ₴