Яблучний оцет Acentino aceto di mele Італія 0,5 л.
- Немає в наявності
- Код: 17059
79,80 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Acentino aceto di mele — оцет яблучний. Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність, ніж звичайний. Він має м'який смак, приємний яблучний аромат. Яблучний оцет є дуже корисною харчовою добавкою, безпечною навіть для дитини. Його отримують без застосування хімічних препаратів, природним способом, використовуючи бродіння перезрілих яблук у присутності кисню й оцтовокислих бактерій. До його складу входять біологічно активні речовини. Він містить, крім органічних кислот, деяку кількість цукрів, фенольних речовин, альдегідів ефірів мікроелементів, що переходять із сировини, а також утворюються внаслідок метаболізму оцтовокислих бактерій (УКБ) у процесі виробництва та витримки оцту. Яблучний оцет ідеально підходить для заправлення овочевих і фруктових салатів, як приправа до м'яса на грилі.
Яблучний оцет Acentino Acete di Mele Італія 0,5 л.
Країна-виробник: Італія
Об'єм: 500 мл.
Яблучний оцет може похвалитися вмістом двох десятків найважливіших мінералів (магнію, заліза, кальцію, натрію, сірки, міді, фосфору, кремнію) і мікроелементів. У ньому багато кислот — оцтової, щавлево-уксусної, молочної та лимонної, цінних баластних речовин. Є ціла низка ферментів і вітамінів (А, Е, С, P, вітаміни групи B — В1, В2 і В6), амінокислоти. Завдяки цьому яблучний оцет має протизапальні та знеболювальні властивості, які сприяють зниженню тиску, знімають напади мігрені, допомагають зменшенню набряків і болю у разі артритів. Цим продуктом лікують ангіну, нежить, він допомагає нормалізації кишкової флори, загоює рани та інші ураження шкіри, а також підвищує імунітет. До того ж яблучний оцет сприяє підвищенню згортання крові та поліпшенню кровообігу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Об`єм | 500 мл |
Тип | Яблучний оцет |
Користувацькі характеристики | |
Комерційна упаковка | 12 шт |
- Ціна: 79,80 ₴