Кальмари у власному соку (чорнілах) Calamar Hacendado, 240 г.

- В наявності
- Код: 17053
198 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Calamar Hacendado en su tinta — нарізаний шматочками кальмара у чорнилах. Можна їсти як готову страву, використовувати в салаті або для приготування чорної паельї (Paella negro). Це все та ж традиційна паелья. Також ідеально підійде для приготування ризото, вишуканих видів паст.
Кальмара постачали ще в Давній Греції та Давнському Римі. Називали його «крилатою рибою» через швидкість плавання. М'ясо кальмара — чудовий делікатес. А в цьому продукті ще й у власному чорнилі. Що надає велику корисність для нашого організму. М'ясо кальмара багате на білок і незамінні амінокислоти. Містить речовини, що сприяють поліпшенню травлення. За вмістом білка, вітамінів В6, РР і вітаміну С перевершують рибу, яловичину та свинину. Багатий на мінерали як фосфор, залізо, селен, мідь, йод. За їх вмістом перевершує молоко, телятину та рибу. Кілька вступаючи мідіям. Знижує рівень холестерину в крові. Підтримує та покращує функцію побудови м'язової тканини. У зв'язку з високим вмістом йоду цілюще впливає на функцію ендокринної системи та щитоподібної залози.
Склад: кальмари, помідори, соняшникова олія, цибуля, чорнило кальмара, приправи, сіль.
Кальмары Calamar eu su tinta Hacendado, 240 гр.
Кальмари у власному соку (чорнілах) Hacendado, 240 г.
Країна-виробник: Іспанія
Тип фасування: Жерстяна банка
Об'єм: 240 грамів (3 х 80 г)
Основні | |
---|---|
Виробник | Hacendado |
Країна виробник | Іспанія |
- Ціна: 198 ₴