Бекон Панчетта Pancetta Coppata Magra, 1 кг.
![Бекон Панчетта Pancetta Coppata Magra, 1 кг.](https://images.prom.ua/1732110053_bekon-panchetta-pancetta.jpg)
- Немає в наявності
- Код: 30015
490 ₴/кг
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Pancetta Coppata Magra (Панчетта — свиняча грудинка) — різновид бекону, типовий м'ясний продукт італійської кухні. Не копчена безкосна свиняча беконна грудинка, засолена з перцем і прянощами, сыровяленая. Прекрасна як інгредієнт м'ясної тарілки. Ідеальна для приготування яєчні з беконом на сніданок і багатьох інших страв.
Країна-виробник: Італія
Вага: шматочки по 2 - 2.3 кг.
Панчетту готують із великих шматків грудки свинини з свині беконної породи, попередньо в'ялять і приправляють пряними травами та спеціями, а потім сушать упродовж трьох місяців. Як приправ беруть шавлії або розмарин, залежить від зони, у якій виробляють панчету.
Більш жирні частини використовують у різних стравах, наприклад, для спагеті карбонара. Менш жирні шматочки загортають у рулет, зв'язуючи шпагатом або складаючи в кишки, після чого м'ясо нарізають невеликими скибочками.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Тип | Бекони |
Фасовка | Шматок |
Тип м'яса | Свинина |
Ґатунок | Вищий |
Вид за способом обробки | Сиров'ялені |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 |
- Ціна: 490 ₴/кг