Каперси Capperi Varia Gusto, у винному оцті 210 г.
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 17036
108 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Країна виробник: Італія
Вага: 210 грамів
Каперси в натуральному винному оцті. Використовують для приготування багатьох страв, іноді попередньо вимочивши їх у миску з водою, щоб видалити надлишок солі. Смак пікантний, гоструватий, злегка терпкий, кислуватий, трохи гірчичний. Вони багаті на олії, білки, вітамін C і йод, тому підтримують імунітет, зміцнюють серце, нормалізують роботу щитоподібної залози.
Якщо ви хочете спробувати справжні каперси, як їх їдять там, де вони ростуть, то вилийте оцет, візьміть стільки ж оливкової олії та трохи підігрійте олію з травами: розмарином, душицею, чебрецем, орегано. Коли олія охолоне, залийте ним каперси, закрийте кришку та відправте на кілька днів у холодильник, тоді перед вами буде справжні каперси зі своїм незвичайним натуральним смаком.
Середземноморська кухня рекомендує будь-яку трапезу починати саме з каперсів, просто розжовуючи їхню гіркоту для стимулювання апетиту. В інших випадках їх просто використовують як додаткову пряність разом з оливками або анчоусами, для надання колоритного смаку до риби, м'яса, а також деяким салатам, переважно з помідорами, оскільки каперси та помідори дуже ефектно один одного відтіняють. Цілі каперси зазвичай не подають, а ріжуть їх або перетирають.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 0.21 г |
- Ціна: 108 ₴