Продавець Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
427 відгуків
ул. Хуторовка 4б, Львів, Україна
+380 (63) 175-19-75
Інтернет магазин «MARKETIT» — Продукти з Європи

Шпек Speck Delle Alto Adige I.G.P. Salumeo

  • В наявності
  • Код: 30011

575 ₴/кг

+380 (63) 175-19-75
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Шпек Speck Delle Alto Adige I.G.P. Salumeo
Шпек Speck Delle Alto Adige I.G.P. Salumeo
575 ₴/кг
В наявності
+380 (63) 175-19-75
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Шпек — сирокопчений продукт із найнижчим вмістом жиру та солі. Кількість солі в ньому не перевищує 2%.

Фасування: вакуумне паковання
Країна-виробник: Італія
Вага: шматочки по 0,5-0,8 кг.

Для безлічі м'ясних делікатесів важливі приправи, спосіб оброблення, витримка, але не місце виробництва. А цей можна виготовити тільки в Альпах, там, де вдосталь вітру та сонця. Традиційно шпек, сирокопчену свинину, готують у Верхньому Тиролі, на італо-австрійському кордоні. 

На вигляд продукт непомітний: плоский, довгастої форми, коричневого кольору (результат копчення). У розрізі шпек має дуже апетитний вигляд: тонка смужка сала, а над нею — червонувате м'ясо з "сіточкою" жирка. Оригінальний продукт має мати логотип IGP і напис Sudtiroler Speck (на німецькій) або Speck Alto Adise (на італійській). Шпек має тонший і гармонійніший аромат, ніж копченості з півночі Європи, і водночас виразніший, ніж продукти з середземноморських зон.

Шпек — це класика гарної кухні. Перед подаванням на стіл приблизно на годину залиште шпек за кімнатної температури. Його, звісно, можна замінити будь-яким іншим копченим салом, беконом пармської або байонської шинки або чимось ще, але разом зі шпеком піде й добра частина оригінальних смакових відчуттів. Шпек — це не просто просолена свинина, що зазнала копчення. Це смак перевірених часом традицій, впізнаваний і незабутній. Це продукт заслужений і добре відомий далеко за межами своєї історичної батьківщини.

Готують шпек із задньої свинячої ніжки. Кістки видаляють, м'ясо нарізають шматками, просовують, натирають меленим ялівцем, додають обмаль часнику, чорного та гострого перцю і відправляють у коптильню. Коптять шпек холодним способом (температура диму не більш ніж 20 °C), потім мінімум на пів року відправляють дозрівати в добре провітрювані комори. Готовий шпек маркують гарячим клеймом. Делікатес готовий, ласкаво просимо до столу! Можна нарізати його прозорими шматочками та подати сирим, можна підсмажити до хрускоту, запекти. Шпек у будь-якому вигляді гарний.

Основні
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Вага1
  • Ціна: 575 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner