Хамон Jamon Curado Codval нарізка, 500 грамів

- В наявності
- Код: 30032
398 ₴
+380 (63) 175-19-75
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
В Іспанії хамон — улюблені ласощі, що стали частиною національної культури, з довгою історією, традиціями приготування й навіть особливими способами подавання.
Хамон виробляється на всій території Іспанії за винятком узбережжя, але деякі території вважаються особливо відповідними для вирощування спеціально хамонних караків. Подібно до вина, іспанський хамон оцінюється, залежно від регіону виробництва. Не менше уваги, ніж приготуванню, іспанці приділяють зберіганню й поданню готового хамона. Окорок зберігають підвішеним за копитце, а перед вживанням кріплять на спеціальну підставку — хамонеру. Нарізають максимально тонкими слайсами вздовж кістки. Для цього потрібен спеціальний дуже гострий і тонкий ніж із гладким лезом. В Іспанії є навіть окрема професія кортадор — фахівець із різання хамона. Зазвичай, це вміння, що передається з покоління в покоління.
Країна-виробник: Іспанія
Вага: 500 грамів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вид продукції | Свинина |
Тип | В'ялене |
Користувацькі характеристики | |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Вага | 1 |
Фасовка | Шматок |
Тип м'яса | Свинина |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |
- Ціна: 398 ₴