Parmareggio Сир твердий Пармезан DOP 40 місяців витримки 200 г
- В наявності
- Код: 20413030
269 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Parmareggio Сир твердий Пармезан DOP 40 місяців витримки 200 г, Італія
Італійський сир Parmigiano Reggiano (Сир Пармезан) 40 міс. витяги називають королем сирів. І дійсно, адже процес його приготування може зрівнятися хіба що з традиціями королівського двору. Корови, що дають молоко, повинні строго певну траву, що росте лише в п'яти італійських провінціях (Парма, Реджо-Емілія, Модена, Падуя і Болонья). Доїти корів і обробляти молоко можна тільки вручну. Пармезан робиться з непастеризованого коров'ячого молока двох окремих доїнь. Дозріває сир від одного року і довше. Готовий сир повинен відповідати жорстким стандартам: діаметр — 35 — 45 см, висота 18 — 25 см, вага 24 — 44 кг, товщина кірки 6 мм, калорійність 392 ккал на 100 гр. Особливо цінується серед знаючих кулінарів його зовнішня кірка, що надає особливий аромат і консистенцію супів і м'ясним рагу.
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Виробник | Parmareggio |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
- Ціна: 269 ₴