Нарізання салями Salchichon Extra Realvalle, 200 грамів
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 5002214
110 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (93) 183-05-23Гуртовий відділ
Нарізання салями Salchichon Extra Realvalle
Subirats Salchichon Extra — класична іспанська сиров'ялена ковбаса, рецепт приготування має багатовікову історію і завдяки шанувальникам цього продукту він збережений до наших часів. Сервет — звичний для італійців продукт, який ви обов'язково зустрінете в кожному іспанському будинку. Цей різновид ковбаси є універсальним у своєму роді, оскільки в Іспанії його використовують як самостійну страву або ж додають у салати, пироги, бутерброди тощо.
Процес виготовлення ковбаси серчичйон містить кілька основних етапів, які займають не один день. Наприклад, у процесі виробництва змішується дрібно рубане ніжне свиняче м'ясо, сало (або бекон) і спеції (сіль, перець, гвоздика, коріандр, мускатний горіх). Цей однорідний фарш ретельно перемішується й залишається на добу, щоб маса змогла насититися прянощами. Отже, після того, як фаршпинився, його спресовують і щільно накладають у яловичий або свинячі оболонки. Далі готові ковбаси підвішують у спеціальних складах із регульованим температурним режимом і вологістю, щоб вони якомога довше затверділи. Останній етап триває трохи більш ніж місяць (приблизно 45 днів). На цьому етапі на поверхні оболонки ковбаси утворюється біла цвіль, яка свідчить про правильне зберігання продукту. Її прибирають ганчірочкою з оливковою олією перед подаванням. Історично відомо, що іспанці, щоб «обскакати» французький сир із цвіллю, придумали ковбасу з цвіллю.
Салямі Subirats Salchichon Extra виготовлена у форматі нарізки, яку зручно подавати до столу.
Виробник — Іспанія
Вага — 200 грамів
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Ґатунок | Вищий |
Фасовка | Нарізка |
Користувацькі характеристики | |
Вид ковбаси | Салямі |
- Ціна: 110 ₴