Продавець Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
416 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

ул. Хуторовка 4б, Львів, Україна
+380 (63) 175-19-75
Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи

Нарізання салями Salchichon Extra Realvalle, 200 грамів

Топ продаж
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 5002214

110 

Показати оптові ціни
+380 (63) 175-19-75
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Нарізання салями Salchichon Extra Realvalle, 200 грамів
Нарізання салями Salchichon Extra Realvalle, 200 грамів
110 
Немає в наявності
+380 (63) 175-19-75
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Нарізання салями Salchichon Extra Realvalle

Subirats Salchichon Extra — класична іспанська сиров'ялена ковбаса, рецепт приготування має багатовікову історію і завдяки шанувальникам цього продукту він збережений до наших часів. Сервет — звичний для італійців продукт, який ви обов'язково зустрінете в кожному іспанському будинку. Цей різновид ковбаси є універсальним у своєму роді, оскільки в Іспанії його використовують як самостійну страву або ж додають у салати, пироги, бутерброди тощо.

Процес виготовлення ковбаси серчичйон містить кілька основних етапів, які займають не один день. Наприклад, у процесі виробництва змішується дрібно рубане ніжне свиняче м'ясо, сало (або бекон) і спеції (сіль, перець, гвоздика, коріандр, мускатний горіх). Цей однорідний фарш ретельно перемішується й залишається на добу, щоб маса змогла насититися прянощами. Отже, після того, як фаршпинився, його спресовують і щільно накладають у яловичий або свинячі оболонки. Далі готові ковбаси підвішують у спеціальних складах із регульованим температурним режимом і вологістю, щоб вони якомога довше затверділи. Останній етап триває трохи більш ніж місяць (приблизно 45 днів). На цьому етапі на поверхні оболонки ковбаси утворюється біла цвіль, яка свідчить про правильне зберігання продукту. Її прибирають ганчірочкою з оливковою олією перед подаванням. Історично відомо, що іспанці, щоб «обскакати» французький сир із цвіллю, придумали ковбасу з цвіллю.

Салямі Subirats Salchichon Extra виготовлена у форматі нарізки, яку зручно подавати до столу. 

Виробник — Іспанія

Вага — 200 грамів

Основні
Країна виробникІспанія
ҐатунокВищий
ФасовкаНарізка
Користувацькі характеристики
Вид ковбасиСалямі
  • Ціна: 110 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner