Продавець Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
421 відгук
ул. Хуторовка 4б, Львів, Україна
+380 (63) 175-19-75
Інтернет магазин «MARKETIT» — Продукти з Європи

Паштет із м'яса іберійської свині Pena Negra Pate de Cerdo Iberico, 3 x 250 г.

Новинка
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 17075

277 ₴/упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (63) 175-19-75
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Паштет із м'яса іберійської свині Pena Negra Pate de Cerdo Iberico, 3 x 250 г.
Паштет із м'яса іберійської свині Pena Negra Pate de Cerdo Iberico, 3 x 250 г.
277 ₴/упаковка
В наявності
+380 (63) 175-19-75
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Pena Negra Pate de Cerdo Iberico — цей паштет по істині справжній делікатес, виготовлений з м'яса чорної індійської свині. Ніжний і шалено смачний паштет не залишить байдужим нікого із вашої родини. Чорні свині не тільки зовні відрізняються від своїх побратимів, але й живуть у особливих «королівських» умовах. Іберійська порода є потомком дикої свині, яка у давні часи жила на берегах Середземного моря, у лісахеюполотнє-Морена. 

Країна виробник: Іспанія
Тип фасування: Жерстяна банка
Вага: 750 г. (3 x 250 г.)

Це єдина, що вільно пасується, одомашнена порода в Європі, частина старої екосистеми, що збереглася виключно в південно-західних регіонах Іберійського півострова. Щоправда, свобода цих тварин вельми відносна. За законом у свинях, вирощуваних для виробництва продуктів «іберіко», має бути не менш ніж 75% благородної «іберійської» крові. Тому за їхньою поведінкою та приватним життям стежать дуже серйозно. У вухах у них своєрідний пірсинг. На одній сережці можна прочитати відомості про матері, на другій — про готель. Ще одне кільце вставляється їм у п'ятачок. Тому що, якщо цього не зробити, чудові іспанські дуби, під якими пасується еліта свинячого царства, згинуть швидкою тазоною смертю, описаною в відомому байку Крилова. Свинтя — вона і є свиня, хоч благородних кровей, хоч би що. 

Заліді іспанських дубів особливі. У них міститься велика кількість вуглеводів і рослинних олій, які проникають у м'ясо тварин. Без такого корму неможливо виростити справжніх іберико. Правицтво Естремадури, яке керує цією тваринноводською зоною, навіть публікує закон про береги, у якому зазнало, що власники земельних угод не є власниками дубів, які ростуть на їхній території: їм без особливої роздільної здатності спеціальної процедури забороняється навіть підрізати висохлі гілки. 

Чистість тварин на травах не має перевищувати 15 Брусів на гектар. На вольний випас переводяться вже підрощених годових поросят вагою від 80 до 105 кг. Тут вони мають добрати ще щонайменше 60% від своєї допастованої ваги. Якщо ж порося зовсім чистих кровей, тоді об'єм його приросту має скласти не менш ніж 75%. Період, названий «Жолуджий сезон», триває з 15 жовтня по 15 лютого. До його закінчення свині набирають від 150 до 180 кг. Після чого їх відправляють на забій. Єдине, що може продовжити їх довге, але почесне життя, правда, не більш ніж на місяць, так це недостатній приріст у вазі. 

Треба зазначити, що ця порода — найважливіша у всесвітньому генетичному спадщині. Її унікальна особливість поміщена в смак і ніжну текстуру м'яса. Не менш цікаво і те, що продукти «берико», як встановили медіаки, здатний знижувати рівень холестерину в крові. 

Основні
Країна виробникІспанія
ТипМ'ясні
Основа паштетуСвинина
УпаковкаЖерстяна банка
Вага750 г
  • Ціна: 277 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner