Продавець Інтернет магазин «MARKETIT» - Продукти з Європи розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
421 відгук
ул. Хуторовка 4б, Львів, Україна
+380 (63) 175-19-75
Інтернет магазин «MARKETIT» — Продукти з Європи

В'ялена ногаulto крудо Prosciutto Crudo Dolce, 5-7 кг.

  • В наявності
  • Код: 30019

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (63) 175-19-75

Замовлення тільки за телефоном

Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
В'ялена ногаulto крудо Prosciutto Crudo Dolce, 5-7 кг.
В'ялена ногаulto крудо Prosciutto Crudo Dolce, 5-7 кг.
Ціну уточнюйте
В наявності
+380 (63) 175-19-75
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

В'ялена нога Prosciutto Crudo Dolce (Прошуто Крудо Дольче) — це делікатес з Італії. З, вив'ялену шинку можна зустріти повсюдно, але в жодній країні її виробництво не досягнуло такого рівня, як в Італії. Термін «прошуто» позначає продукт, вироблений італійськими майстрами! Як і до всього іншого у своїй кухні, доантажмо італійці ставляться з любов'ю і трепетом. Процес в'ялення завжди не надто швидкісний, але італійська шинка може досягати зрілості до двох років. Їдають її найчастіше нарізаною на найтонші скибочки, іноді обертаючи навколо шматочків фруктів або овочів, додають у салати та соуси.

Фасування: вакуумне паковання без кістки
Країна-виробник: Італія
Вага: ціла нога по 5 - 8 кг.

Вяленое мяско из Италии купить в Украине       Прошуто крудо целая нога купить в Киеве, Днепропетровске, Одессе

В Італіїulto їдять із чіабатою (місним хлібом), з фруктами, частіше з динею, додають у салати, пасту, піцу, фокаччу, ризото, супи. Найсмачнішим місцевим паніно (тостом) вважається скибочок чіабатти з скибочками 82 шт.тто і сиром, який підігрівають у печі, адже розплавлений сир ідеально поєднується з скоринкою.

В'ялять м'ясо в Італії з часів стародавніх римлян. ulto сьогодні роблять практично в кожному регіоні Італії. Гілка вирізняється смаком, розміром, ступенем засолювання, ступенем дозрівання та складом спецій.

В Італії під словом Олентто розуміють дві категорії м'ясних виробів.  «Прошуто крудо» — усі сиров'ялені варіації, які на етапах виробництва не піддаються термічному обробленню. «Прошуто котто» — оброблене термічно солоне м'ясо (вітчина). Потрібно підкреслити, що варена шинка в Італії не надто популярна, з цієї причини під назвою Принтерто частіше розуміють сиров'ялений віконець. Різновиди захищені  DOP і IGP, що гарантує їхню високу якість.

 

Основні
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Вага5-8 (кг)
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner