Салями Salame Fuet Catalan Pyrenees, 170 гр.
- В наявності
- Код: 2001050
118 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Фует – іспанська сира свиняча ковбаса. Свою назву фует (у перекладі з каталонської — «батіг») заслужила на зовнішній вигляд: довга і дуже тонка.
Ще одна особливість - вона вкрита білою благородною пліснявою, яка утворюється під час дозрівання ковбаси. Щодо її смакових якостей — в Іспанії фует служить еталоном ковбасного виробу: це найпопулярніша закуска, яку вживають перед обідом. Щедро приправлена чорним перцем, вона створена, щоб викликати апетит!
Для приготування фует готують фарш із дрібно рубаної свинини з великою кількістю перцю, набивають у тонку кишку та натирають сіллю. Потім ковбасу сушать і вивішують дозрівати в приміщеннях з невеликою вологістю, для утворення цвілі, яка надає продукту характерного, злегка «грибного» аромату.
- Країна виробник - Іспанія
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Тип м'яса | Свинина |
Фасовка | Шматок |
- Ціна: 118 ₴